Cum se folosesc corect betisoarele japoneze

Betisoarele se servesc odata cu meniul in majoritatea restaurantelor asiatice. Daca nu sunt asezate pe masa, dumneavoastra trebuie sa solicitati o pereche. Este foarte important sa stiti cum se folosesc betisoarele japoneze cand mancati cu ele. Dureaza ceva pana va puteti acomoda si invata sa le folositi, dar merita.

Cum se tin betisoarele:
1. Se plaseaza primul betisor (cel de sus) intre degetul mare si varful aratatorului si degetului mijlociu.
2. Al doilea betisor se pune intre baza degetului mare si varful inelarului.
3. Se misca betisorul de sus numai atunci cand se ridica mancarea.

Nu este politicos sa tineti betisoarele cu cinci degete.
Nu infigeti betisoarelor in mancare.
Nu ridicati cana cu mana cu care sunt tinute betisoarele.
Nu sugeti betisoarelor.
Nu introduceti betisoarelor in pozitie verticala in castronul cu orez.
Nu treceti mancarea din betisoarele voastre in betisoarele altcuiva.

Cum se ridica betisoarele:
Betisorul de sus se ridica cu ajutorul degetul mare, aratatorul si mijlociul.
Tineti betisoarele corect ajutandu-va de cealalta mana pentru a le aranja.

Este foarte important sa utilizati betisoarele in acest mod.

Cand terminati de mancat cu betisoarele, acestea se pun inapoi in punguta care se strange de la mijloc. Aceasta inseamna ca acele betisoare au fost deja utilizate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori