Cum se folosesc corect betisoarele japoneze

Betisoarele se servesc odata cu meniul in majoritatea restaurantelor asiatice. Daca nu sunt asezate pe masa, dumneavoastra trebuie sa solicitati o pereche. Este foarte important sa stiti cum se folosesc betisoarele japoneze cand mancati cu ele. Dureaza ceva pana va puteti acomoda si invata sa le folositi, dar merita.

Cum se tin betisoarele:
1. Se plaseaza primul betisor (cel de sus) intre degetul mare si varful aratatorului si degetului mijlociu.
2. Al doilea betisor se pune intre baza degetului mare si varful inelarului.
3. Se misca betisorul de sus numai atunci cand se ridica mancarea.

Nu este politicos sa tineti betisoarele cu cinci degete.
Nu infigeti betisoarelor in mancare.
Nu ridicati cana cu mana cu care sunt tinute betisoarele.
Nu sugeti betisoarelor.
Nu introduceti betisoarelor in pozitie verticala in castronul cu orez.
Nu treceti mancarea din betisoarele voastre in betisoarele altcuiva.

Cum se ridica betisoarele:
Betisorul de sus se ridica cu ajutorul degetul mare, aratatorul si mijlociul.
Tineti betisoarele corect ajutandu-va de cealalta mana pentru a le aranja.

Este foarte important sa utilizati betisoarele in acest mod.

Cand terminati de mancat cu betisoarele, acestea se pun inapoi in punguta care se strange de la mijloc. Aceasta inseamna ca acele betisoare au fost deja utilizate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Supa crema de dovleac
1
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Ciorba de fasole in bol de paine
2
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de perisoare din carne de pui
3
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Desert prajitura cu capsuni
4
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu afine si lavanda
5
Prajituri

Prajitura cu afine si lavanda

Un deliciu de prajitura, o aroma de toamna!!

Prajitura cu afine si lavanda
Parteneri
Cosulete cu carne
Bucataras.RO

Cosulete cu carne

Ceva gustos si rapid,care te poate scoate din incurcatura cand pica musafirii pe nepusa masa....

Cosulete cu carne
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia