Betisoarele se servesc odata cu meniul in majoritatea restaurantelor asiatice. Daca nu sunt asezate pe masa, dumneavoastra trebuie sa solicitati o pereche. Este foarte important sa stiti cum se folosesc betisoarele japoneze cand mancati cu ele. Dureaza ceva pana va puteti acomoda si invata sa le folositi, dar merita.
Cum se tin betisoarele:
1. Se plaseaza primul betisor (cel de sus) intre degetul mare si varful aratatorului si degetului mijlociu.
2. Al doilea betisor se pune intre baza degetului mare si varful inelarului.
3. Se misca betisorul de sus numai atunci cand se ridica mancarea.
Nu este politicos sa tineti betisoarele cu cinci degete.
Nu infigeti betisoarelor in mancare.
Nu ridicati cana cu mana cu care sunt tinute betisoarele.
Nu sugeti betisoarelor.
Nu introduceti betisoarelor in pozitie verticala in castronul cu orez.
Nu treceti mancarea din betisoarele voastre in betisoarele altcuiva.
Cum se ridica betisoarele:
Betisorul de sus se ridica cu ajutorul degetul mare, aratatorul si mijlociul.
Tineti betisoarele corect ajutandu-va de cealalta mana pentru a le aranja.
Este foarte important sa utilizati betisoarele in acest mod.
Cand terminati de mancat cu betisoarele, acestea se pun inapoi in punguta care se strange de la mijloc. Aceasta inseamna ca acele betisoare au fost deja utilizate.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii