Cum se folosesc corect betisoarele japoneze

Betisoarele se servesc odata cu meniul in majoritatea restaurantelor asiatice. Daca nu sunt asezate pe masa, dumneavoastra trebuie sa solicitati o pereche. Este foarte important sa stiti cum se folosesc betisoarele japoneze cand mancati cu ele. Dureaza ceva pana va puteti acomoda si invata sa le folositi, dar merita.

Cum se tin betisoarele:
1. Se plaseaza primul betisor (cel de sus) intre degetul mare si varful aratatorului si degetului mijlociu.
2. Al doilea betisor se pune intre baza degetului mare si varful inelarului.
3. Se misca betisorul de sus numai atunci cand se ridica mancarea.

Nu este politicos sa tineti betisoarele cu cinci degete.
Nu infigeti betisoarelor in mancare.
Nu ridicati cana cu mana cu care sunt tinute betisoarele.
Nu sugeti betisoarelor.
Nu introduceti betisoarelor in pozitie verticala in castronul cu orez.
Nu treceti mancarea din betisoarele voastre in betisoarele altcuiva.

Cum se ridica betisoarele:
Betisorul de sus se ridica cu ajutorul degetul mare, aratatorul si mijlociul.
Tineti betisoarele corect ajutandu-va de cealalta mana pentru a le aranja.

Este foarte important sa utilizati betisoarele in acest mod.

Cand terminati de mancat cu betisoarele, acestea se pun inapoi in punguta care se strange de la mijloc. Aceasta inseamna ca acele betisoare au fost deja utilizate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa