Ras el hanout

Ras el hanout

Nu o sa gasiti doua retete pentru acest amestec care sa fie identice. Fiecare producator are ingredientul secret, care face amestecul lui mai special. De obicei contin curcuma, piper negru, nucsoara, chimion, coriandru, ardei iute pudra, scortisoara, cuisoare si cardamon. Mai sunt intalnite si unele condimente mai putin intalnite prin partile noastre. Amestecul meu contine si petale de trandafir uscate. L-am folosit cu mult succes la tocanite,am presarat pe paine si am adaugat in iaurt. Merge foarte bine si la mancarurile cu orez sau la cele in tajine, atat de populare in tarile din Africa de Nord. Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori