Reţetele lumii, seria 4 Din 7 martie, de luni până vineri, de la ora 20:00 Nici Wikes vă invită într-o călătorie culinară prin America de Nord și Centrală și prin Europa. Din când în când, aceasta va face mici popasuri pentru a degusta aromele regionale din Lisabona, San Sebastian, Marrakesh, New York, Trinidad și Sao Paulo. Rick Stein - Escapade mediteraneene Din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 16:55 Inspirat de mâncarea bună, de care îţi aduci aminte oricând în viaţă, Rick Stein călătoreşte prin zona mediteraneană, vizitând insule şi locuri care emană o senzaţie vibrantă prin spiritul, istoria şi mâncărurile specifice acestor zone. De la condimente şi arome deosebite şi până la utilizarea generoasă a vinului şi verdeţurilor, mâncărurile mediteraneene formează un mozaic culinar plin de culoare, arome şi miresme create de arabi, greci, italieni, spanioli şi turci. Alăturaţi-vă lui Rick în timp ce călătoreşte din Corsica până în Creta, direct prin leagănul culinar al lumii occidentale. Bucătăria Nigellei Din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 21:20 Nigella Lawson este plină de pasiune şi entuziasm şi vă prezintă reţete pentru un stil de viață modern. Ea vă arată rețete ușor de realizat, rapide și spectaculoase dar și unele mai complexe, pe care le puteţi prepara în weekend sau ori de câte ori aveţi timp. Nigella creează preparate uimitoare pentru zile solicitante și ne prezintă moduri incitante și inventive de a găti o masă delicioasă din ce mai rămâne de la alte preparate. Emisiunea vă aduce sfaturi despre gătitul mâncării acasă, cu ingrediente simple și accesibile, care transformă fiecare zi obişnuită într-una specială. Nigella va răspunde la întrebări diverse legate de gastronomie. Motto-ul acestei emisiuni este: mâncare adevărată pentru oameni adevărați și o viață adevărată. Nigella oferă soluții şi sfaturi, de care se pot folosi gospodinele chiar în bucătăriile lor.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseCeva simplu sau nu, depinde din ce perspectiva privesti.....
Prajitura cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii