Coriandrul

(0)
admin postat de
Coriandrul este o planta de la care se folosesc si frunzele si semintele,dar au un gust foarte diferit. Semintele au o culoare maronie deschisa si au un gust de citrice placut. Pot fi folosite la tratarea bolilor digestive. Semintele pot fi folosite pnetru peste, pasare si legume. Pot fi adaugate si in paine si aluaturi pentru prajituri. Semintele macinate pot fi puse in carnati, curry sau se adauga pe carne inainte de a o frige.

Semintele sunt adaugate de multe ori in zeama muraturilor pentru a le conserva sau pot fi macinate si amestecate cu alte condimente dulci ,pentru a aroma deserturile de orez, fructe, prajiturile si crema de oua. Coriandrul macinat este mai putin dulce si isi pierde aroma mult mai repede decat semintele proaspete.

Nu trebuie uitat ca si frunzele de coriandru sunt foarte gustoase la mancaruri, salate ori doar pentru decor.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Alte articole cu:
coriandru
recomandari

Inrudit cu vita de vie salbatica,se gaseste in peste 250 de varietati, unele destul de otravitoare. Nu este ...

citește—

 In general, o mancare delicioasa, prezentata frumos, cu ingrediente proaspete ca telina, banane sau ...

citește—

Mirodeniile sunt percepute drept niste adaosuri cu rol de aromatizare si condimentare a preparatelor culinare. ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite