Feniculul

(0)
admin postat de
Are un miros si o aroma similara anasonului. Desi are un gust mai puternic decat mararul se foloseste la fel. Se poate consuma si sub forma de ceai.

Ajuta la digestie, calmeaza colicii si durerea de stomac. Tocati bine frunzele si adaugati la salata pentru a obtine un gust de anason. Se poate adauga si la supe sau la mancarurile cu legume.

Feniculul se potriveste cu carnea de miel, de porc sau de pui. Se poate adauga si in ulei sau otet pentru a aroma mancarurile. Frunzele de fenicul nu se usuca bine, dar se pot congela.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
recomandari

   Anasonul este din familia patrunjelului si se folosesc de la el fructele, care de fapt ...

citește—

Anasonul, cu denumirea ‘oficiala’ Anisi fructus,este o planta de culoare
cenusie, ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite