Planta de curry seamana cu levantica si este o planta perena. Frunzele au o aroma dulceaga ,asemanatoare cu pulberea de curry. Efectul sau e mai puternic dupa ploaie. Folositi frunzele numai in mancarurile care cer doar un pic de aroma de curry. Se pot adauga in orez sau in otetul pentru muraturi.
Adaugati curry cand fierbeti radacinoase, cum ar fi morcovii, iar apa o puteti folosi pentru supa. Indepartati frunzele inainte de a manca, frunzele sunt prea tari pentru a fi mancate.
Frunzele trebuie culese proaspete, dar pot fi uscate. Daca le congelati isi pierd aroma.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Adaugati curry cand fierbeti radacinoase, cum ar fi morcovii, iar apa o puteti folosi pentru supa. Indepartati frunzele inainte de a manca, frunzele sunt prea tari pentru a fi mancate.
Frunzele trebuie culese proaspete, dar pot fi uscate. Daca le congelati isi pierd aroma.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe