Planta de curry seamana cu levantica si este o planta perena. Frunzele au o aroma dulceaga ,asemanatoare cu pulberea de curry. Efectul sau e mai puternic dupa ploaie. Folositi frunzele numai in mancarurile care cer doar un pic de aroma de curry. Se pot adauga in orez sau in otetul pentru muraturi. Adaugati curry cand fierbeti radacinoase, cum ar fi morcovii, iar apa o puteti folosi pentru supa. Indepartati frunzele inainte de a manca, frunzele sunt prea tari pentru a fi mancate. Frunzele trebuie culese proaspete, dar pot fi uscate. Daca le congelati isi pierd aroma. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Salata cu creveti este perfecta ca aperitiv la o petrecere sau chiar ca si fel principal. Este foarte usor de preparat, poti...
Salata cu creveti• taiati fleica de porc cuburi• introduceti atat bucatile de fleica, cat si cateii de usturoi curatati de coaja,
Carnati de porc cu cartofi taranesti• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, dar sa nu fiarba• puneti
Cozonac cu stafide, cacao si scortisoaraPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura Mena Macar o data trebuie preparat aceasta reteta emblematica a bucatariei englezesti. Materii prime avem. Studiem reteta si...
Beef Wellington cu galbiori de padure
Comentarii