Planta de curry seamana cu levantica si este o planta perena. Frunzele au o aroma dulceaga ,asemanatoare cu pulberea de curry. Efectul sau e mai puternic dupa ploaie. Folositi frunzele numai in mancarurile care cer doar un pic de aroma de curry. Se pot adauga in orez sau in otetul pentru muraturi. Adaugati curry cand fierbeti radacinoase, cum ar fi morcovii, iar apa o puteti folosi pentru supa. Indepartati frunzele inainte de a manca, frunzele sunt prea tari pentru a fi mancate. Frunzele trebuie culese proaspete, dar pot fi uscate. Daca le congelati isi pierd aroma. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaSe curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se...
Cartofi scazuti cu usturoiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii