Frunze de Curry

(0)
admin postat de
Planta de curry seamana cu levantica si este o planta perena. Frunzele au o aroma dulceaga ,asemanatoare cu pulberea de curry. Efectul sau e mai puternic dupa ploaie. Folositi frunzele numai in mancarurile care cer doar un pic de aroma de curry. Se pot adauga in orez sau in otetul pentru muraturi.

Adaugati curry cand fierbeti radacinoase, cum ar fi morcovii, iar apa o puteti folosi pentru supa. Indepartati frunzele inainte de a manca, frunzele sunt prea tari pentru a fi mancate.

Frunzele trebuie culese proaspete, dar pot fi uscate. Daca le congelati isi pierd aroma.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
recomandari

Pasta de wasabi se fabrica din radacina de wasabi, asemanatoare cu hreanul, dar desi este iute confera o alta ...

citește—

Curcuma face parte din aceeasi familie ca ghimbirul si se obtine din rizomii culesi si prelucrati. Provine din ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite