Uleiul de susan are o aroma placuta foarte puternica si este folosit in bucataria chinezeasca,japoneza,coreeana si a Asie de sud est. Cateva picaturi sunt de ajuns pentru a confera mancarii un gust aparte. Se adauga la sfarsit,deoarece prin contact cu caldura isi pierde aroma. Dupa ce este deschisa sticla se pastreaza la frigider,ca sa nu devina ranced. Este uleiul cu cea mai puternica aroma. Pe langa intrebuintari culinare se mai foloseste si la tratamente cosmetice. Incercati cu incredere uleiul de susan ,o sa deveniti fani ai bucatariei chinezesti. Se poate adauga chiar si la orezul prajit, dar tineti minte sa adaugati la sfarsit. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...
Supa crema de usturoiÎmi notasem această rețetă de la Oana de multa vreme, încă nu aveam cont aici, așa că am hotărât să...
Gogosari in sos de rosiiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii