La ce e bun uleiul de susan?

(0)
admin postat de
Uleiul de susan are o aroma placuta foarte puternica si este folosit in bucataria chinezeasca,japoneza,coreeana si a Asie de sud est. Cateva picaturi sunt de ajuns pentru a confera mancarii un gust aparte. Se adauga la sfarsit,deoarece prin contact cu caldura isi pierde aroma. Dupa ce este deschisa sticla se pastreaza la frigider,ca sa nu devina ranced. Este uleiul cu cea mai puternica aroma. Pe langa intrebuintari culinare se mai foloseste si la tratamente cosmetice. Incercati cu incredere uleiul de susan ,o sa deveniti fani ai bucatariei chinezesti. Se poate adauga chiar si la orezul prajit, dar tineti minte sa adaugati la sfarsit.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
recomandari

Pasta de wasabi se fabrica din radacina de wasabi, asemanatoare cu hreanul, dar desi este iute confera o alta ...

citește—

Totul accelereaza, totul se intampla cu o viteza uluitoare. Iar noi suntem prinsi in valtoarea asta fara sa ...

citește—

   In zilele noastre creste mai ales in India si China si este importat masiv in Europa, pentru ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite