Nucsoara

(0)
admin postat de
Samanta de nucsoara inchisa intr-o coaja cu aspect de filigran,este data pe razatoare. Gustul e mai dulce decat al cojii de nucsoara si lasa o senzatie proaspata si placuta. Este utitlizata si la tratarea bolilor sistemului digestiv. Uleiul semintelor mici sau zdrobite de nucsoara e extras si folosit in industria cosmetica. Nucsoara se vinde intreaga sau macinata.

Nucsoara se rade si se presara in cantitati mici in bauturile fierbinti, picante, cum ar fi vinul fiert sau ciocolata calda, si se foloseste la condimentarea si indulcirea deserturilor. Puteti razui nucsoara peste mancarea coapta (cum ar fi lasagna), cremele de vanilie si inghetata. In bucataria olandeza,nucsoara e folosita in pireuri de legume si de cartofi, iar italienii o utilizeaza pentru a asezona carnea si sosurile pentru paste. Nucsoara se poate pastra in coaja si o puteti folosi si dupa trei sau patru ani. Cand aveti nevoie radeti cantitati mici de nucsoara.

 

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
recomandari

 
Din copacul care produce nucsoara se pot folosi atat fructele, rotunde si acrisoare, cat si semnitele ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.