Folositi petalele parfumate fara zona alba si amara din spate. Preasarati-le in salate sau peste deserturi. Sunt folosite in mod traditional singure, dar pot fi amestecate in compoturi sau conserve cu fructe. Petalele sunt tinute intr-un lichid pentru a obtine esenta care da gustul rahatului turcesc. Din petale se pot face siropuri, oteturi, serbet sau zahar de flori. Petalele zaharisite sunt utilizate la decorarea prajiturilor. Petalele se usuca, se zaharisesc sau se pun la murat in otet. Se pot folosi si la ceai. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii