Trandafirul din bucatarie

(0)
admin postat de
Folositi petalele parfumate fara zona alba si amara din spate. Preasarati-le in salate sau peste deserturi. Sunt folosite in mod traditional singure, dar pot fi amestecate in compoturi sau conserve cu fructe. Petalele sunt tinute intr-un lichid pentru a obtine esenta care da gustul rahatului turcesc. Din petale se pot face siropuri, oteturi, serbet sau zahar de flori. Petalele zaharisite sunt utilizate la decorarea prajiturilor. Petalele se usuca, se zaharisesc sau se pun la murat in otet. Se pot folosi si la ceai.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Alte articole cu:
trandafiri
recomandari

1.Se ia o bucata de martzipan, se framanta in maini dandu-i forma unei bile in care facem apoi o gaura cu ...

citește—

 


Trandafirii
se scufunda in ulei incins si se tin cu capul in jos scufundati ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite