Briose dulci si sarate cu ulei CBD perfecte pentru weekend

Briose dulci si sarate cu ulei CBD perfecte pentru weekend

Daca iti plac briosele si vrei sa incerci ceva inedit si foarte gustos, incearca aceste retete cu ulei CBD pe care le poti face in zilele libere de weekend. Pe langa faptul ca sunt foarte moi si pufoase, briosele reprezinta preparatul perfect pentru timpul petrecut alaturi de familie sau de prieteni. Surprinde-ti musafirii cu aceste retete delicioase si te vei bucura de proprietatile uimitoare ale uleiului CBD!

 

Briose cu banane

 •             2 banane;

•             180 g iaurt;

•             50 ml ulei de floarea-soarelui;

•             10 ml ulei CBD;

•             60 ml lapte;

•             1 ou;

•             150 g zahar;

•             3 linguri cacao;

•             200 g faina;

•             1 lingura praf de copt;

•             1 praf de sare.

 

Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius si pregateste formele de copt pentru briose pe care le vei pune intr-o tava. Intr-un bol incapator, striveste bananele cu furculita, adauga iaurtul si oul si amesteca. Dupa ce compozitia s-a omogenizat, adauga cele doua tipuri de ulei, laptele si zaharul. Amesteca din nou si, la final, adauga faina, cacaua, praful de copt si sarea.

Dupa ce vei amesteca din nou, vei obtine o compozitie ideala pentru briose. Daca iti place, mai poti adauga in compozitie fulgi de ciocolata, stafide, fructe uscate, nuci, afine, cocos sau orice alt ingredient.

Umple formele trei sferturi si da tava la cuptor pentru 35 de minute sau pana cand briosele trec testul scobitorii. Nu e nevoie sa folosesti mixerul la amestecarea ingredientelor, ci e suficient sa ai o spatula sau o lingura de lemn. De asemenea, poti coace briosele in orice fel de tava pe care ai pus hartie de copt.

 

Briose cu cascaval

 •             200 g faina;

•             200 ml lapte;

•             200 g cascaval;

•             2 oua;

•             1 lingura ulei de floarea-soarelui;

•             1 lingura ulei CBD;

•             1 lingurita bicarbonat de sodiu.

 

Cine spune ca briosele trebuie sa fie neaparat dulci? Aceste "minunatii" pot fi preparate din tot felul de ingrediente, prin urmare aceasta reteta sarata iti va merge la suflet. Bate ouale cu laptele si cele doua tipuri de ulei, apoi adauga cascavalul taiat cubulete. Separat, amesteca faina cu bicarbonatul, toarna compozitia lichida deasupra si amesteca bine.

Toarna amestecul in forme de briose unse cu putin ulei si umple-le trei sferturi. Presara chimen sau orice altceva iti place si baga tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-40 de minute sau pana se rumenesc. Vei obtine un aperitiv sau un mic dejun absolut savuros!

 

De ce sa incluzi uleiul CBD in alimentatie?

Acest tip de ulei este recunoscut la nivel international gratie beneficiilor sale nenumarate asupra sanatatii. Pe langa faptul ca este utilizat in tratarea numeroaselor afectiuni de ordin neurologic, acesta poate fi util si pentru a stimula apetitul si a proteja organele interne. Totodata, substantele nutritive din continutul acestuia hranesc organismul si regleaza functiile sale, astfel incat sa existe un regim de viata echilibrat.

 Asigura-te ca ai un stoc suficient cu produse care contin canabidiol in casa si vei gasi si alte retete minunate pe care sa le incerci numaidecat ori de cate ori simti nevoia sa mananci ceva bun si sanatos!

 

Articol realizat de iAgency.ro

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Rulada cu sunca si branza de capra
Bucataras.RO

Rulada cu sunca si branza de capra

A iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!

Rulada cu sunca si branza de capra
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia