5 sfaturi de la Carmen Bruma pentru a scapa de kilogramele acumulate de Sarbatori

5 sfaturi de la Carmen Bruma pentru a scapa de kilogramele acumulate de Sarbatori

Carmen Bruma s-a gandit sa-i ajute pe cei care au luat in greutate in perioada Sarbatorilor.


Daca veti urma cele 5 sfaturi oferite de frumoasa vedeta, veti vedea imediat rezultatele.


De asemenea, printre aceste sfaturi, Carmen Bruma a inclus si o reteta de suc detox cu efecte miraculoase. 


Iata cele 5 sfaturi de la Carmen Bruma: 


1. Incearca sa elimini alimente precum cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi cu alcool, sucurile dulci si frappe-urile


2. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15:00.


3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona, cu conditia sa fii perseverent/a.


4. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon.


5. Inlocuieste gustarile cu diverse sucuri proaspete din fructe sau legume. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE preparat cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings.




Ingrediente: 

• mar – 1 buc (250 g)


• castraveti mici – 2 buc. (200 g)


• telina (radacina) –1 buc. (100 g)


• spanac proaspat – 2 maini


• lamaie - 1 buc. 


Mod de preparare: 


• spala toate ingredientele si curata lamaia si telina 


• echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri


• introdu pe rand ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de axul melcat


• la final poti adauga in suc si 2 cuburi de gheata, dupa preferinta


Sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, in prima parte a zilei. Are putine calorii, stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare.


Datorita metodei prin presare la rece se pastreaza intacte vitaminele, mineralele si enzimele din fructe, legume si frunze. 


Savureaza cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Poale-n brau
Bucataras.RO

Poale-n brau

Poale-n brau
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos