Cum sa gatim cu grasimi mai putine

(0)
admin postat de
Nu turnati din sticla ci masurati cu lingura cand gatiti. Folositi o tigaie non stick (gen Tefal), care nu necesita mult ulei. Folositi mai degraba cuptorul pentru a coace unele preparate, e mai bine decat sa le prajiti.

Daca faceti supa de pui puneti-o peste noapte la frigider, grasimea se va solidifica si o puteti arunca a doua zi. In loc de unt sau ulei, folositi grasimea ramasa de la supa de pui sau vin alb.

Foloseste ulei de masline la gatit. La salate foloseste ulei de masline extra virgin, care se poate adauga si la unele mancaruri la sfarsit, pentru aroma. Evitati sosurile de salata din magazine, pregatiti sosul acasa.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
recomandari

 Atat Omega-3, cat si Omega-6 sunt acizi grasi polinesaturati si fac parte din familia lipidelor. ...

citește—

 


Iata
ce alimente ar trebui sa consumi intr-o zi:


Mic
citește—

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite