Nu turnati din sticla ci masurati cu lingura cand gatiti. Folositi o tigaie non stick (gen Tefal), care nu necesita mult ulei. Folositi mai degraba cuptorul pentru a coace unele preparate, e mai bine decat sa le prajiti. Daca faceti supa de pui puneti-o peste noapte la frigider, grasimea se va solidifica si o puteti arunca a doua zi. In loc de unt sau ulei, folositi grasimea ramasa de la supa de pui sau vin alb. Foloseste ulei de masline la gatit. La salate foloseste ulei de masline extra virgin, care se poate adauga si la unele mancaruri la sfarsit, pentru aroma. Evitati sosurile de salata din magazine, pregatiti sosul acasa. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii