Nu turnati din sticla ci masurati cu lingura cand gatiti. Folositi o tigaie non stick (gen Tefal), care nu necesita mult ulei. Folositi mai degraba cuptorul pentru a coace unele preparate, e mai bine decat sa le prajiti.
Daca faceti supa de pui puneti-o peste noapte la frigider, grasimea se va solidifica si o puteti arunca a doua zi. In loc de unt sau ulei, folositi grasimea ramasa de la supa de pui sau vin alb.
Foloseste ulei de masline la gatit. La salate foloseste ulei de masline extra virgin, care se poate adauga si la unele mancaruri la sfarsit, pentru aroma. Evitati sosurile de salata din magazine, pregatiti sosul acasa.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Daca faceti supa de pui puneti-o peste noapte la frigider, grasimea se va solidifica si o puteti arunca a doua zi. In loc de unt sau ulei, folositi grasimea ramasa de la supa de pui sau vin alb.
Foloseste ulei de masline la gatit. La salate foloseste ulei de masline extra virgin, care se poate adauga si la unele mancaruri la sfarsit, pentru aroma. Evitati sosurile de salata din magazine, pregatiti sosul acasa.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe