Nu turnati din sticla ci masurati cu lingura cand gatiti. Folositi o tigaie non stick (gen Tefal), care nu necesita mult ulei. Folositi mai degraba cuptorul pentru a coace unele preparate, e mai bine decat sa le prajiti. Daca faceti supa de pui puneti-o peste noapte la frigider, grasimea se va solidifica si o puteti arunca a doua zi. In loc de unt sau ulei, folositi grasimea ramasa de la supa de pui sau vin alb. Foloseste ulei de masline la gatit. La salate foloseste ulei de masline extra virgin, care se poate adauga si la unele mancaruri la sfarsit, pentru aroma. Evitati sosurile de salata din magazine, pregatiti sosul acasa. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii