Nu turnati din sticla ci masurati cu lingura cand gatiti. Folositi o tigaie non stick (gen Tefal), care nu necesita mult ulei. Folositi mai degraba cuptorul pentru a coace unele preparate, e mai bine decat sa le prajiti. Daca faceti supa de pui puneti-o peste noapte la frigider, grasimea se va solidifica si o puteti arunca a doua zi. In loc de unt sau ulei, folositi grasimea ramasa de la supa de pui sau vin alb. Foloseste ulei de masline la gatit. La salate foloseste ulei de masline extra virgin, care se poate adauga si la unele mancaruri la sfarsit, pentru aroma. Evitati sosurile de salata din magazine, pregatiti sosul acasa. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautSupa crema de sfecla rosie cu cartofi este minunata. Este o supa consistenta, hranitoare, cu o culoare vie ce te imbie sa o...
Supa crema de sfecla rosie cu cartofiIn ultima vreme sunt nelipsite din meniul meu de acasa. Le iubesc atat de mult incat as fi in stare sa fac cure cu supele...
Crema de mazare cu hribiPiept de pui la gratar cu piure de cartofi
Piept de pui la gratar cu piure de cartofiDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii