În Europa mărul creşte aproape peste tot, fiind cultivat de secole, fructul său fiind un aliment cunoscut şi îndrăgit de toată lumea. Acest fruct există în mii de soiuri, este delicios şi aspectuos în diverse mâncăruri şi are efecte terapeutice recunoscute şi apreciate. Mărul - Cultivare și rețete culinare, de Eisenstock Ildikó este cea mai noua carte din colecția Cămara bunicii, a editurii Casa. Cartea se adresează mai mult persoanelor pasionate de gătit, dar și celor care doresc să afle mai multe informații despre soiurile de mere și cultivarea acestora. Dacă în prima parte a cărții autorul prezintă un scurt istoric al mărului, soiurile de măr, cultivarea și beneficiile fructului pasiunii, în cea de-a doua parte ne va face să ne dorim să descoperim tot mai mult acest fruct, din punct de vedere gastronomic. De la salate gustoase, supe, preparate din carne şi peşte şi încheind cu prăjituri savuroase cu mere,rețetele culinare cu mere prezentate în această carte, cele mai multe ilustrate, vă vor face garantat să vă puneți șorțul de bucătărie și să treceți la treabă. Puteti achizitiona cartea online de pe site-ul editurii Casa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii