Mancare chinezeasca intr-o atmosfera deosebita

Chinese Garden, situat in Sectorul 2 al Capitalei, pe Strada I.L. Caragiale la nr.30, este unul dintre putinele restaurante cu specific chinezesc, in care poti servi un pranz fara griji. De ce afirm asta? Pentru ca in peste 80% dintre cazuri, restaurantele chinezesti sunt un model negativ, in care exceleaza mediul insalubru, proasta servire, ambienta trista, insotita de muzica chinezeasca, mai lacrimogena si subculturala decat o manea de jale.

Chinese Garden ofera o alta perspectiva: un meniu bogat, mancaruri atent alese si gatite cu pricepere, din ingrediente mereu proaspete, un personal calificat, si mai ales, curat, o ambianta discreta si placuta, portii indestulatoare, si preturi decente. Mai mult, managerul localului este in permanenta pe faza si atent cu nevoile clientilor, prezent la fata locului, asta in cazul in care - accidental, vreunui chelner i-a scapat ceva.

Pentru Culinar.ro, am obtinut de la Chinese Garden, reteta pentru Pui GongBao, sau pui cu alune, pe care l-am si incercat in restaurantul respectiv, alaturi de orezul cu legume si porcul la plita incinsa, si un desert de-a dreptul bizar, dar excelent la gust, inghetata prajita, servita alaturi de fructe exotice si frisca. Totul a fost delicios! Galeria de imagini cu delicioasele bucate o puteti vizualiza aici, iar reteta de Pui GongBao o gasiti aici.
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori