Pastreaza-ti greutatea ideala

DIMINEATA: fructe
- fie 1-2 buc piersici, mere, caise, grapefruit, kiwi, banane, etc
- fie pui intr-un blender 150 ml apa plata si fructe min 150g de tipul capsuni, zmeura, mure, afine, coacaze, sau ca si cele de mai sus, si-ti prepari un nectar delicios. Nectarul poate fi facut mai consistent utilizand sucul de la o leguma si un fruct ? suc de morcov si 1 mar, suc de sfecla cruda si piersici, etc
Testeaza, cauta reteta potrivita. Este indicat cand consideri ca ai intrat in criza de timp.

Dupa cca 3 ore, daca apare foamea poti manca o gustare - o salata de cruditati - fara paine, sau 1-2 felii de paine graham, integrala, cu seminte si cereale si salata de vinete alaturi de o mica salata de varza alba; sau o omleta din albusuri sau oua integrale, cu salata de cruditati, fara paine.
Aceasta gustare poate fi chiar un alt fruct.

DUPA AMIAZA
- o supa / ciorba de legume
- felul doi de tipul: carne de pui / peste si un tip de legume ( fasole verde, varza, conopida, broccoli, spanac, ciuperci, dovlecei, vinete), alaturi de mari salata de cruditati, dar fara paine.

Gustarea de dupa amiaza poate fi si numai 30 buc de fistic, 15 buc de migdale sau jumatati de nuca. Sunt foarte calorice, nu depasi numarul. Acestea vor fi crude nu prajite sau cu sare.

SEARA se vor evita alimentele care contin grasimi sau sunt preparate prin prajire.
Un fel de peste cu legume si mari salate de cruditati; paste cu legume si o salata de verzituri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia