Reteta de slabit cu apa fiarta

Prima etapa

Prima saptamana: 0,5 litri de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol

A II-a saptamana: 1 litru de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol

A III-a saptamana: 1,5 litri de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol Pe pacursul zilei se mananca mancare obisnuita.

In prima zi se bea, pe stomacul gol, un pahar de apa fiarta si racita, pentru ca in urmatoarele 7 zile sa cresti gradat numarul paharelor (a doua zi - 2 pahare, a treia zi – 3, etc.). In cea de a 9-a zi reduci gradat numarul paharelor de apa (ziua a 9-a, bei 7 pahare, a 10-a zi - 6 pahare, etc.).
Etapa dureaza 15 zile si nu exista restrictii alimentare insa trebuie sa renuntati treptat la toate alimentele prelucrate industrial (conserve, fast-food, bauturi acidulate, ciocolata).

Etapa a doua

Dupa ce au fost eliminate din alimentatie toate produsele ce contin chimicale se incepe un regim de sapte zile fara grasimi. Se poate folosi uleiul de masline la gatit si la prepararea salatelor. Pe scurt, dieta presupune sa eliminati din alimentatie urmatoarele alimente : carne si preparate din carne, branzeturi si lactate grase (fara iaurt degrasat si lapte), zahar (inlocuiti-l cu miere) si painea alba. Va propunem cateva alimente pe care le puteti consuma, la alegere, la cele trei mese principale:

Micul dejun:
• 1 cana de orez fiert cu lapte degresat;
• paine graham (1-2 felii) cu miere;
• 5-6 linguri de germeni de grau cu lapte (sau iaurt)
• fructe sau un pahar mare cu suc de fructe.

Pranz:
• piure de legume;
• ciorba de zarzavaturi;
• salate de legume crude si fructe (salata asortata).

Cina:
• cereale integrale cu iaurt;
• salate de legume fierte;
• fructe coapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi de zahar ars
1
Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Piept de gasca cu sos Cassis
2
Mancaruri cu carne

Piept de gasca cu sos Cassis

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....

Piept de gasca cu sos Cassis
Paella (reteta originala)
3
Mancaruri cu orez

Paella (reteta originala)

Paella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...

Paella (reteta originala)
Prajitura simpla cu nuci si mere
4
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Parteneri
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita