Reteta de slabit cu apa fiarta

Prima etapa

Prima saptamana: 0,5 litri de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol

A II-a saptamana: 1 litru de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol

A III-a saptamana: 1,5 litri de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol Pe pacursul zilei se mananca mancare obisnuita.

In prima zi se bea, pe stomacul gol, un pahar de apa fiarta si racita, pentru ca in urmatoarele 7 zile sa cresti gradat numarul paharelor (a doua zi - 2 pahare, a treia zi – 3, etc.). In cea de a 9-a zi reduci gradat numarul paharelor de apa (ziua a 9-a, bei 7 pahare, a 10-a zi - 6 pahare, etc.).
Etapa dureaza 15 zile si nu exista restrictii alimentare insa trebuie sa renuntati treptat la toate alimentele prelucrate industrial (conserve, fast-food, bauturi acidulate, ciocolata).

Etapa a doua

Dupa ce au fost eliminate din alimentatie toate produsele ce contin chimicale se incepe un regim de sapte zile fara grasimi. Se poate folosi uleiul de masline la gatit si la prepararea salatelor. Pe scurt, dieta presupune sa eliminati din alimentatie urmatoarele alimente : carne si preparate din carne, branzeturi si lactate grase (fara iaurt degrasat si lapte), zahar (inlocuiti-l cu miere) si painea alba. Va propunem cateva alimente pe care le puteti consuma, la alegere, la cele trei mese principale:

Micul dejun:
• 1 cana de orez fiert cu lapte degresat;
• paine graham (1-2 felii) cu miere;
• 5-6 linguri de germeni de grau cu lapte (sau iaurt)
• fructe sau un pahar mare cu suc de fructe.

Pranz:
• piure de legume;
• ciorba de zarzavaturi;
• salate de legume crude si fructe (salata asortata).

Cina:
• cereale integrale cu iaurt;
• salate de legume fierte;
• fructe coapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta
Gutui cu carne de pui

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Aluat dulce pentru placinta
1
Aluaturi

Aluat dulce pentru placinta

Aceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...

Aluat dulce pentru placinta
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
2
Bebelusi > 12 luni

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare

• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
3
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Chec aperitiv cu urzici proaspete
4
Aperitive cu legume

Chec aperitiv cu urzici proaspete

Retete usoare de Primavara!

Chec aperitiv cu urzici proaspete
Cozonac cu stafide si nuca de cocos
5
Cozonac

Cozonac cu stafide si nuca de cocos

Retete de iarna

Cozonac cu stafide si nuca de cocos
Parteneri
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia