Prima etapa
Prima saptamana: 0,5 litri de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol
A II-a saptamana: 1 litru de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol
A III-a saptamana: 1,5 litri de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol Pe pacursul zilei se mananca mancare obisnuita.
In prima zi se bea, pe stomacul gol, un pahar de apa fiarta si racita, pentru ca in urmatoarele 7 zile sa cresti gradat numarul paharelor (a doua zi - 2 pahare, a treia zi – 3, etc.). In cea de a 9-a zi reduci gradat numarul paharelor de apa (ziua a 9-a, bei 7 pahare, a 10-a zi - 6 pahare, etc.).
Etapa dureaza 15 zile si nu exista restrictii alimentare insa trebuie sa renuntati treptat la toate alimentele prelucrate industrial (conserve, fast-food, bauturi acidulate, ciocolata).
Etapa a doua
Dupa ce au fost eliminate din alimentatie toate produsele ce contin chimicale se incepe un regim de sapte zile fara grasimi. Se poate folosi uleiul de masline la gatit si la prepararea salatelor. Pe scurt, dieta presupune sa eliminati din alimentatie urmatoarele alimente : carne si preparate din carne, branzeturi si lactate grase (fara iaurt degrasat si lapte), zahar (inlocuiti-l cu miere) si painea alba. Va propunem cateva alimente pe care le puteti consuma, la alegere, la cele trei mese principale:
Micul dejun:
• 1 cana de orez fiert cu lapte degresat;
• paine graham (1-2 felii) cu miere;
• 5-6 linguri de germeni de grau cu lapte (sau iaurt)
• fructe sau un pahar mare cu suc de fructe.
Pranz:
• piure de legume;
• ciorba de zarzavaturi;
• salate de legume crude si fructe (salata asortata).
Cina:
• cereale integrale cu iaurt;
• salate de legume fierte;
• fructe coapte.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisPaella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...
Paella (reteta originala)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii