- Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura
- Se foloseste unt proaspat, de calitate buna
- Oul intreg se va inlocui cu 2 galbenusuri
- Aluatul se lasa la odihna timp de o ora, daca se foloseste la tarte, sau se foloseste imediat dupa ce a fost framantat, pentru prajituri uscate
- Aluatul se lucreaza repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca
- Mainile se racesc inainte de a-l prepara
- Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece, inainte de a o folosi
- Daca atunci cand este intins aluatul se rupe, nu se mai pune faina, fiindca nu se va intampla nimic
- Formele in care se pune aluatul nu se ung niciodata cu unt.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseFoarte interesanta oala asta, bagi ingredientele in ea si peste cateva ore ai o mancare plina de arome.
Puiul generalului Tso la slow cooker Crock-PotReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii