Dulceata de trandafiri se prepara in perioada 20 mai - 20 iunie
Dulceata de capsune si cirese albe in perioada 1 - 20 iunie
Dulceata de visine: 10 iunie - 10 iulie
Dulceata de caise: 15 - 30 iunie
Dulceata de cirese amare: 10 - 30 iulie
Dulceata de nuci verzi: 1 - 20 mai
Dulceata de mure: 10 septembrie - 10 octombrie
Dulceata de prune: 1 septembrie - 1 octombrie
Dulceata de coji de pepene verde: 20 august - 20 septembrie
Dulceata de gutui si pelteaua: 10 octombrie - 15(30) noiembrie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii