Creme fara cocoloase de faina

Multe creme de prajituri cuprind in compozitia lor si faina. La preparare, chiar daca faina e turnata in ploaie, tot se formeaza cocoloase. Pentru a evita formarea lor, inversam operatia. Se pune putin lichid peste faina si se amesteca, pana ce faina curge si poate fi turnata in vasul cu lichid. Astfel nu se va mai forma nici un cocolos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori