Carnea alterata are suprafata lipicioasa si de cele mai multe ori acoperita cu mucegai. Daca se apasa pe aceasta carne ramin urme. Daca adincitura care s-a format, revine repede la loc, carnea este proaspata. Carnea proaspata ramine aproape uscata in locul in care este taiata. Tendoanele sint acoperite cu mucus. Culoarea carnii alterate este cenusie sau verzuie. Are miros greu de putregai. Maduva osului este cenusie.
Mirosul greu al carnii se simte bine daca se incalzeste un cutit sau o furculita si se impunge carnea. Cind nu este proaspata carnea, cutitul sau furculita vor capata un miros neplacut.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii