Procurati paharele de unica folosinta ( 100 ml), neaparat transparente, si si lingurite de unica folosinta, mici, colorate. Jumatate din salata boeuf o amestecati cu o sfecle coapta si rasa, adaugati putina zeama de lamaie si ceva mai multa maioneza. Cealalta o lasati galbena. Puneti-o in paharele, unele roz, altele balbene, umpleti-le cu varf si ornati cu masline, suvite de ou fiert, de gogosar rosu, rondea de morcov, de castravete acru. Un singur element de ornament mic, nedefinit si o frunzulita de patrunjel au efect datorita culorilor. Infigeti o lingurita in marginea paharului. Asezati-le pe platouri rotunde, cu cu feliute de franzela frumos asezate in jur. Increcati chiar acum o reteta de salata de boeuf. Acest articol este scris de Galea Octavian Silviu pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete sau articole pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii