Procurati paharele de unica folosinta ( 100 ml), neaparat transparente, si si lingurite de unica folosinta, mici, colorate. Jumatate din salata boeuf o amestecati cu o sfecle coapta si rasa, adaugati putina zeama de lamaie si ceva mai multa maioneza. Cealalta o lasati galbena. Puneti-o in paharele, unele roz, altele balbene, umpleti-le cu varf si ornati cu masline, suvite de ou fiert, de gogosar rosu, rondea de morcov, de castravete acru. Un singur element de ornament mic, nedefinit si o frunzulita de patrunjel au efect datorita culorilor. Infigeti o lingurita in marginea paharului. Asezati-le pe platouri rotunde, cu cu feliute de franzela frumos asezate in jur. Increcati chiar acum o reteta de salata de boeuf. Acest articol este scris de Galea Octavian Silviu pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete sau articole pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii