Cum decorezi salata de boeuf?

Procurati paharele de unica folosinta ( 100 ml), neaparat transparente, si si lingurite de unica folosinta, mici, colorate. Jumatate din salata boeuf o amestecati cu o sfecle coapta si rasa, adaugati putina zeama de lamaie si ceva mai multa maioneza. Cealalta o lasati galbena. Puneti-o in paharele, unele roz, altele balbene, umpleti-le cu varf si ornati cu masline, suvite de ou fiert, de gogosar rosu, rondea de morcov, de castravete acru. Un singur element de ornament mic, nedefinit si o frunzulita de patrunjel au efect datorita culorilor. Infigeti o lingurita in marginea paharului. Asezati-le pe platouri rotunde, cu cu feliute de franzela frumos asezate in jur. Increcati chiar acum o reteta de salata de boeuf. Acest articol este scris de Galea Octavian Silviu pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete sau articole pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci