Cum puteti reusi intotdeauna maioneza

Vreti sa va reuseasca intotdeauna maioneza? Procedati in felul urmator: un galbenus foarte proaspat si bine despartit de albus se pune intr-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare si cateva picaturi de otet. Se lasa astfel cateva minute. Otetul incheaga usor galbenusul pe care il desfaceti cu lingura de lemn. Amestecati un minut, pana vedeti ca galbenusul prinde a se intari. Atunci adaugati treptat undelemnul, frecand in aceeasi directie cu o lingura de lemn. In cateva minute, maioneza se ingroasa. Acum puteti turna ulei fara teama ca maioneza se taie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori