Vreti sa va reuseasca intotdeauna maioneza? Procedati in felul urmator: un galbenus foarte proaspat si bine despartit de albus se pune intr-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare si cateva picaturi de otet. Se lasa astfel cateva minute. Otetul incheaga usor galbenusul pe care il desfaceti cu lingura de lemn. Amestecati un minut, pana vedeti ca galbenusul prinde a se intari. Atunci adaugati treptat undelemnul, frecand in aceeasi directie cu o lingura de lemn. In cateva minute, maioneza se ingroasa. Acum puteti turna ulei fara teama ca maioneza se taie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii