Pestele proaspat se recunoaste dupa culoarea branhiilor: daca sunt rosii - cumparati-l, daca sunt albicioase - pestele este vechi. Dar atentie: unii pescari incearca sa-si insele clientii, imbibind branhiile cu sange de animal, Cand cumparati peste, frecati-i urechile cu degetele. Daca se murdaresc cu rosu, e semn ca pestele a fost "vopsit".
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiO reteta facuta cu ce a ramas de la o masa cu somon facut la gril. Un fel de reconditionare a pestelui ramas…
Lasagna cu somon, spanac si leurdaReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii