Cum se mixeaza alunele, nucile sau migdalele fara a imbacsi paletele mixerului

Alunele, nucile sau migdalele care urmeaza sa fie maruntite in mixer trebuie amestecate cu putin zahar (daca se folosesc la prajituri) sau cu putina sare (daca se folosesc la pateuri). Motivul? Paletele aparatului nu se vor imbacsi repede.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori