Usturoiul este mai sensibil la ger, de aceea trebuie pastrat in locuri in care temperatura nu scadesub 0 grade C. Daca este inghetat, nu mai poate folosit, prin urmare nu isi mai revine. Se poate pastra in lazi sau ladite de sipci, in locuri uscate si ferite de ger. Daca va fi astfel depozitat in timpul iernii, usturoiul nu va ingheta, cu singura conditie sa nu fie miscat din locul ei in timpul gerului.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii