Cind se aduce sosul (in sosiera), acesta nu trebuie pus pe friptura sau pe piure ori alte garnituri (macaroane, sote de legume etc ). Nu este estetic!
Sosul se pune in farfurie si in el se inmoaie apoi bucatile de carne taiate pe rind. Nu amestecati tot ce aveti in farfurie cu sosul, chiar daca este gustos; nu este deloc placut ochiului.
Dupa ce toti mesenii s-au servit cu sos, sosiera va fi luata de la masa.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii