Borcanele si capacele se spala cu apa fierbinte si se aseaza cu gura-n jos pe un stergar curat si uscat.
Pentru mai multa siguranta, in apa de clatit se adauga putin acid salicilic. In cazul acesta, borcanele nu se mai sterg.
Daca borcanele se inchid ermetic, se scot si garniturile de cauciuc, se pun in apa, se dau intr-un clocot si se mai lasa sa stea in apa in care au fiert. Ca sa nu se intareasca, se inmoaie o jumatate de ora in apa cu amoniac (proportia 2:1).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii