Inghetata are consistenta fina, omogena in intrega masa, culoare, gust si miros in functie de aroma utilizata. Se admite culoare neuniforma la inghetata cu adosuri diferite. Produsul are valoare nutriva deosebita prin continutul de grasimi, proteine, zaharuri, saruri minerale si vitamine. Cind este alterata: mirosuri straine (rinced, mucegait, amar), consistenta neomogena fara cristale de gheata perceptibile, sau aglomerari de grasime. De asemenea, nu este admisa recongelarea inghetatei daca s-a decongelat. Apar cristale mari de gheata, dezagrabile.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii