- Faina se va pastra intr-o incapere racoroasa, bine aerisita. O data pe luna se va cerne si se va zvanta. La umeditate faina se face rinceda, iar la caldura, devine amara si capata un miros neplacut. - Faina cu un grad marit de umiditate creaza impresia de rece daca pui mina in ea. Aceasta faina se va consuma in primul rand, deoarece ea se altereaza foarte repede. - Faina se va cerne in prealabil de citeva ori, apoi se va plamadi.Cernuta, faina se imbogateste cu oxigen, datorita acestui fapt aluatul devine puhav si rafinat. - Ca faina sa nu faca viermi si gargarite, se va pune in ele cite un catel de usturoi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii