Legumele si cartofii noi trebuie pusi la fiert totdeauna in apa care clocoteste.
Legumele se fierb in apa sarata pentru ca sa aiba un gust mai bun si sa pastreze cit mai multe substante nutritive. Cel mai bun lucru este sa se fiarba legumele intr-un vas acoperit cu apa putina. Legumele fierte in apa multa pierd o cantitate mare de substante nutritive. Daca se fierb la abur ele pastreaza si mai multe substante nutritive.
Legumele si zarzavaturile isi pastreaza culoarea daca in apa in care se fierb se adauga un praf de bicarbonat de sodiu (aprox. 1/2 de lingurita la 1 kg de legume).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii