Se pune la fiert apa cu sare si cu un cubulet de unt (la 100 gr. spaghete, cel putin 1 litru de apa). Cind apa fierbe (da in clocot) se adauga spaghetele, avind grija ca pe masura ce se inmoaie, sa intre in apa toata cantinatea de spaghete. Nu se fierb mai mult de 10 minute. Se gusta spaghetele: atunci cind sint fierte astfel incit nu se sfarime, dar nici nu mai au un miez de pasta nefiarta la mijloc, se cheama ca sunt fierte "al dente".
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii