Gelatina se inmoaie intotdeauna in apa rece. Foile se storc bine, apoi lichidul se incorporeaza in compozitia fierbinte a retetei pe care o preparam, amestecand intruna pana se dizolva complet.
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarPrajitura Cuburi de lamaie, este cunoscuta ca si Lemon Bars. Este o reteta de prajitura cu arome intensa de lamaie, cu crema...
Prajitura Cuburi cu lamaie (lemon squares)Daca tot suntem in perioada postului, meritam un desert absolut delicios, cu multe portocale. Prajitura de post cu crema de...
Prajitura de post cu crema de portocaleE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriReteta pe care o pregatim astazi ne va duce cu gandul la bucataria bunicii, la mirosul de leustean proaspat si la legumele...
Ciorba de pui cu taietei de casaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii