-Usturoi cu patrunjel : tocati 2-3 catei de usturoi si 2-3 fire de patrunjel verde. Amestecati-le cu 10 picaturi de untdelemn. Amestecul intinde pe paine si se mananca imediat ce bautura se urca la cap. -Suc de varza : amestecati circa 30gr suc de varza dulce cu 30mg rachiu si 30mg suc de ceapa. Lichidul obtinut se incalzeste cat sa nu fiarba si se bea pe nerasuflate. -Aburi cu otet de mere : puneti intr-o cratita larga si smaltuita, otet de mere si apa in parti egale. Vasul se pune pe foc si se lasa sa fiarba incet. Cand incepe sa iasa aburi, se apleaca capul deasupra vasului si se inhaleaza adanc. Toate aceste retete au fost verificate si au dat rezultate.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verde
Comentarii