-Usturoi cu patrunjel : tocati 2-3 catei de usturoi si 2-3 fire de patrunjel verde. Amestecati-le cu 10 picaturi de untdelemn. Amestecul intinde pe paine si se mananca imediat ce bautura se urca la cap. -Suc de varza : amestecati circa 30gr suc de varza dulce cu 30mg rachiu si 30mg suc de ceapa. Lichidul obtinut se incalzeste cat sa nu fiarba si se bea pe nerasuflate. -Aburi cu otet de mere : puneti intr-o cratita larga si smaltuita, otet de mere si apa in parti egale. Vasul se pune pe foc si se lasa sa fiarba incet. Cand incepe sa iasa aburi, se apleaca capul deasupra vasului si se inhaleaza adanc. Toate aceste retete au fost verificate si au dat rezultate.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii