-Usturoi cu patrunjel : tocati 2-3 catei de usturoi si 2-3 fire de patrunjel verde. Amestecati-le cu 10 picaturi de untdelemn. Amestecul intinde pe paine si se mananca imediat ce bautura se urca la cap. -Suc de varza : amestecati circa 30gr suc de varza dulce cu 30mg rachiu si 30mg suc de ceapa. Lichidul obtinut se incalzeste cat sa nu fiarba si se bea pe nerasuflate. -Aburi cu otet de mere : puneti intr-o cratita larga si smaltuita, otet de mere si apa in parti egale. Vasul se pune pe foc si se lasa sa fiarba incet. Cand incepe sa iasa aburi, se apleaca capul deasupra vasului si se inhaleaza adanc. Toate aceste retete au fost verificate si au dat rezultate.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii