Margarete din martipan

MARGARETE din martipan
Se ia pasta de zahar si se intinde in foaie subtire, se va folosi o forma de floare si se decupeaza floricelele. Folosindu-se o alta ustensila cu capatul rotund se niveleaza fiecare petala.
Folosind o pensula subtire cream niste mici puncte de mijloc. Se suprepun cate doua flori, dar cu petalele alternand.Folosindu-se un burete sau spuma de mare facem gropite in care asezam florirel si se lasa la uscat.

Cand este uscata, floarea va arata asa. Din putina pasta de zahar, la care se adauga culoarea galbena alimentara, se fac bilute mici. Se trec bilutele pestr o suprafata cu patratele (sac de panaza de exemplu) si dupa care se turtesc.

Se aseaza in mijlocul margaretei.Floarea va arata asa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori