Nu pierdeti din vedere micile detalii

Daca aveti invitati la masa, trebuie sa acordati destula atentie modului in care veti aseza totul pentru a va delecta musafirii. Verificati cu o zi inainte masa pe care o organizati, tacimurile, vesela sau fata de masa. Ar fi indicat sa nu asezati o fata de masa patata, desi ati putea ascunde acest lucru, asezind deasupra un platou sau vreun pahar. Trebuie sa fiti prevazatori si sa incercati sa aveti o fata de masa, pe care sa o pastrati numai pentru asemenea ocazii. Chiar daca v-ati pregatit foarte bine, nu supraaglomerati masa cu fel de fel de mincaruri. Incercati sa asezati numai citeva platouri, necesare pentru inceput. Acest lucru va va permite sa presarati pe masa ace de brad sau sa asezati doua sau trei luminari, care sa arda incet si sa completeze atmosfera cind veti ciocni un pahar cu invitatii si veti face urarile cuvenite de sarbatori.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori