Daca aveti invitati la masa, trebuie sa acordati destula atentie modului in care veti aseza totul pentru a va delecta musafirii. Verificati cu o zi inainte masa pe care o organizati, tacimurile, vesela sau fata de masa. Ar fi indicat sa nu asezati o fata de masa patata, desi ati putea ascunde acest lucru, asezind deasupra un platou sau vreun pahar. Trebuie sa fiti prevazatori si sa incercati sa aveti o fata de masa, pe care sa o pastrati numai pentru asemenea ocazii. Chiar daca v-ati pregatit foarte bine, nu supraaglomerati masa cu fel de fel de mincaruri. Incercati sa asezati numai citeva platouri, necesare pentru inceput. Acest lucru va va permite sa presarati pe masa ace de brad sau sa asezati doua sau trei luminari, care sa arda incet si sa completeze atmosfera cind veti ciocni un pahar cu invitatii si veti face urarile cuvenite de sarbatori.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii