Oua fara galbenus

Se spala cochilia oului si se lasa la uscat. Cu un ac mare se face o gaurica in partea mai ascutita a oului, apoi o gaurica mai maricica in partea opusa (partea mai rotunda a oului) avind grija sa se "sparga" si galbenusul. Se pune oul deasupra unui castronel si se sufla pe gaurica mica pina cind oul este complet vid. Se clateste cochilia cu apa rece si se lasa la uscat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori