- Se pun in borcane si se lasa nelegate la gura doua zile, ferite de praf;
- Se leaga borcanele cu celofan, cat timp dulceata este foarte fierbinte, fara a se astepta sa se raceasca;
- Se unge dulceata rece asezata in borcane cu o pana de gasca inmuiata in tuica.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si menta- intr-un castron se pune tot laptele , apa si drojdia maruntita . Laptele si apa sa fie caldute; - laptele cu apa si drojdie...
Kombe, o alfel de placintaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapideO mancare satioasa si gustoasa.
Perisoare cu sos de rosii si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii