Stiati ca sofranul se cultiva in zona Marii Mediterane si, in special, in Spania? Este un ingredient care se adauga la cozonac, chec, prajituri si chiar si in orez pentru a le da o culoare galben-aurie. Are proprietati diuretice si dezinfectante.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaTare buna prajitura, fix pe gustul meu asa acrisoara! Unde mai pui ca nici n-am deschis cuptorul ca sa o fac, deci e perfecta...
Cheesecake cu lamaie
Comentarii