1.Se ia o bucata de martzipan, se framanta in maini dandu-i forma unei bile in care facem apoi o gaura cu degetul si picuram putina culoare alimentara. 2.Se pune pe planseta aluatul, intre doua bucati de hartie pergament si, cu sucitorul, intindem. 3.Cu o forma rotunda taiem discuri mici (cu diametrul mare cat dorim sa arate trandafirul nostru) 4.Se suprapun discurile cate 3.
5.Se ruleaza ca un cilindru strans 6.Cu degetele aratatoare de la ambele maini, se strange floarea la baza, ca un con pentru a dezlipi petalele. 7.Si... trandafirasii gata de asamblat pe tort.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii