1.Se ia o bucata de martzipan, se framanta in maini dandu-i forma unei bile in care facem apoi o gaura cu degetul si picuram putina culoare alimentara. 2.Se pune pe planseta aluatul, intre doua bucati de hartie pergament si, cu sucitorul, intindem. 3.Cu o forma rotunda taiem discuri mici (cu diametrul mare cat dorim sa arate trandafirul nostru) 4.Se suprapun discurile cate 3.
5.Se ruleaza ca un cilindru strans 6.Cu degetele aratatoare de la ambele maini, se strange floarea la baza, ca un con pentru a dezlipi petalele. 7.Si... trandafirasii gata de asamblat pe tort.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii