Vinul trebuie armonizat cu bucatele

Astfel, vinul alb usor insoteste salatele si antreurile, vinul alb, aromat-felurile cu peste, vitelul si pasarea, vinul sec, alaturi de rata, gasca, curcan si felurile pe baza de oua, vinul rosu usor insoteste fripturile de vitel si de pasare, vinul rosu tare si sec se serveste la vanat, fripturi de vita si branza, iar vinul dulce alaturi de prajituri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori