Cum acoperim un tort cu martipan

(0)
admin postat de






  Se

ia pasta de zahar(marzipanul) si se pune pe suprafata unde

intentionam sa o modelam, presarata cu zahar pudra. Nu se foloseste

amidon care in contact cu marzipanul cauzeaza fermentarea 



Se

intinde pasta de zahar destul de mare pt a putea acoperi suprafata

si partile laterale ale tortului   

Se

verifica pt a nu ramane cocoloase sau denivelari  

Se

ia foaia, introducand ambele maini sub ea(ca aluatul de pizza)   

Se

aseaza pe tort si usor se niveleaza pt a scoate eventualele bule de

aer   

Cu

mainile, se preseaza si lateralele  

Se

foloseste spatula pt a obtine un cat mai bun rezultat   

Se

inlatura excesul de pasta  

Se

perfectioneaza, acum cat pasta este inca moale  

Si...rezultatul

acestei operatii   






Multumim

pentru rabdare lui MC in tehnica

acoperirii cu foaie de marzipan.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite