Uleiurile comestibile trebuie sa aiba culoare galbena si sa nu prezinte suspensii sau sediment la 15�C cind sint imbuteliate (sticle) si la 60�C cind sint in vrac (butoaie). Termenul de valabilitate pentru uleiul rafinat de floarea soarelui, ambalat in sticle este de 4 luni, pentru uleiul rafinat de soia de 45 zile, iar pentru cel de floarea soarelui si soia este de 80 de zile. Cititi cu atentie toate specificatiile de pe eticheta, verificati in mod deosebit incadrarea in termenul de valabilitate.
Atentie! Nu folositi uleiul la mai multe prajiri. Apar produsi toxici.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru fiecare in viata, exista o prima ciorba. Eu le propun viitorilor "ciorbari" sa inceapa cu aceasta. De ce? Pentru ca...
Ciorba de cartofi (de post)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii