Pentru ca in faina si orez sa nu se inmulteasca viermii si gargaritele, se recomanda ca, in fiecare sac cu faina sau orez, sa se puna 2-3 capatini de usturoi curatate si desfacute in catei, avind o deosebita grija sa nu fie vatamata coaja cateilor la curatat; in caz contrar usturoiul poate sa putrezeasca.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO friptura simpla, dar frageda si gustoasa, servita cu piure de cartofi si salata de ardei copti. Mai bun nici ca se...
Pulpa de curcan la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii