Pregatirile pentru pastrarea cartofilor trebuie sa inceapa imediat dupa recoltare cind se tin o zi-doua la soare ca sa se usuce putin. Cartofii care sint loviti sau stricati se arunca. In general, cartofii se pastreaza in gramezi, in lazi sau in locuri special amenajate in pivnita. Intre gramada de cartofi si peretii pivnitei este bine sa se puna un strat de paie pentru a-i feri de umezeaza. Daca exista o cantitate mai mare de cartofi care se doreste a fi pastrata pentru iarna, aceasta poate fi pastrata in gropi special facute pentru depozitare. Cartofii trebuie feriti de apa, in gropi se pun paie si se acopera cu un strat de pamint. Cea mai buna temperatura de pastrare a cartofului este intre +1 grad si +3 grade C.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAndra Mihail ne aduce astăzi o rețetă excelentă! Creveți cu măsline în sos de vin, o combinație ușor de...
Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii