Sfaturi practice pentru pregatirea orezului

(0)
admin postat de
Orezul fierbe mai repede, daca este inmuiat in apa in prealabil,c el putin o ora.

Orezul se spala de mai multe ori, pana cand apa devine curata si nu mai este alba.

La ciorbe se folosesc doar 2-3 linguri de orez.

Daca faceti orez cu lapte sau budinca, adaugati zaharul la sfarsit,altfel va intari orezul.

Pentru pilaf se foloseste o masura de orez si trei masuri de apa sau supa, pentru a iesi moale si bun.

Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
recomandari

Contrar numelui sau, dieta nu include doar consumul de orez, iar in prima faza a acesteia sunt indicate ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.