Orezul fierbe mai repede, daca este inmuiat in apa in prealabil,c el putin o ora.
Orezul se spala de mai multe ori, pana cand apa devine curata si nu mai este alba.
La ciorbe se folosesc doar 2-3 linguri de orez.
Daca faceti orez cu lapte sau budinca, adaugati zaharul la sfarsit,altfel va intari orezul.
Pentru pilaf se foloseste o masura de orez si trei masuri de apa sau supa, pentru a iesi moale si bun.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Orezul se spala de mai multe ori, pana cand apa devine curata si nu mai este alba.
La ciorbe se folosesc doar 2-3 linguri de orez.
Daca faceti orez cu lapte sau budinca, adaugati zaharul la sfarsit,altfel va intari orezul.
Pentru pilaf se foloseste o masura de orez si trei masuri de apa sau supa, pentru a iesi moale si bun.
Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe