Timpul necesar pentru prajitul carnii si pestelui in tigaie

(0)
admin postat de
Snitel de vitel: 8 - 10 minute


Snitel de porc: 10 - 15 minute


Snitel de vaca: 15 - 20 minute


Miel: 10 - 15 minute


Muschi de vaca: 10 -15 minute


Muschi de vitel: 8 - 10 minute


Peste: 10- 20 minute

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.