Baneasa Shopping City a gazduit editia a doua a Bucharest Food Festival, care a reunit 11 restaurante cu specific diferit si unde s-au gasit peste 90 de feluri de mancare.
Cei prezenti aici au putut sa guste cea mai mare fasole cu ciolan afumat pe care a vazut-o Bucurestiul, si s-a putut gusta si borsul urias de peste care s-a pregatit duminica pentru cei care au fost prezenti la eveniment.
Bucatari renumiti ca si Horia Varlan renumitul bucatar de la "Cireasa de pe tort”, Antonio Passarelli ("Danutz SRL”), Jerome Dupont ( "Secrete de Chef”), Soni ("Papa la Soni”), au fost prezenti la acest eveniment.
Alaturi de acestia pe scena au fost si fetele din partea culinar.ro care au fost pentru cateva momente ajutori bucatari. Astfel Ioana si Ana-Maria au primit lectii importante atat de la Horia Varlan cat si de la Antonio Passarelli. Aici alaturi de Horia Varlan
Aici alaturi de Antonio Passarelli (lectii importante cum sa stii sa manuiesti cutitul ca si un adevarat maiestru bucatar)
Pentru a vedea mai multe din cele intamplate in weekendul din 23-24 mai la Bucuresti ca rog sa ne vizitati Galeria Foto din forum. Galeria foto: Corvin (Cristian Szilvassy)
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii