Baneasa Shopping City a gazduit editia a doua a Bucharest Food Festival, care a reunit 11 restaurante cu specific diferit si unde s-au gasit peste 90 de feluri de mancare.
Cei prezenti aici au putut sa guste cea mai mare fasole cu ciolan afumat pe care a vazut-o Bucurestiul, si s-a putut gusta si borsul urias de peste care s-a pregatit duminica pentru cei care au fost prezenti la eveniment.
Bucatari renumiti ca si Horia Varlan renumitul bucatar de la "Cireasa de pe tort”, Antonio Passarelli ("Danutz SRL”), Jerome Dupont ( "Secrete de Chef”), Soni ("Papa la Soni”), au fost prezenti la acest eveniment.
Alaturi de acestia pe scena au fost si fetele din partea culinar.ro care au fost pentru cateva momente ajutori bucatari. Astfel Ioana si Ana-Maria au primit lectii importante atat de la Horia Varlan cat si de la Antonio Passarelli. Aici alaturi de Horia Varlan
Aici alaturi de Antonio Passarelli (lectii importante cum sa stii sa manuiesti cutitul ca si un adevarat maiestru bucatar)
Pentru a vedea mai multe din cele intamplate in weekendul din 23-24 mai la Bucuresti ca rog sa ne vizitati Galeria Foto din forum. Galeria foto: Corvin (Cristian Szilvassy)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii