In
perioada 1 – 4 octombrie in Parcul Uniii se va desfasura cea de-a
3-a editie a Bucharest Food Festival. La primele doua editii au fost
prezente peste 35.000 de persoane, care s-au bucurat de cultura
gastronomica a orasului. La evenimentul cu numarul trei asteptam
peste 20.000 de vizitatori, atat bucuresteni cat si turisti aflati in
Capitala.
Punctele
de atractie au fost gandite astefel inca sa acopere cele mai diverse
gusturi. Vor fi prezente 10 restaurante cu specific diferit
frantuzesc - Grandeur, libanez – Tripoli, muntesc – Casa
Cristina, chinezesc – Asia, voiedoval – Crama Domneasca,
unguresc/ ardelenesc – Papa la Soni, romanesc, germna si pescares
- La Mircea Macelaru, peruan – Concept Catering. Vor fi prezenti
peste 60 de producatori din Franta, Italia, Republica Moldova,
Ungaria. Dintre produsele expuse se remarca cele eclogice din carne
de vita, oaie si porc, vinul ecologic , magiunul de prune fara zahar,
foarte apreciat de nutritionisti, branzeturile de capra romanesti,
frantuzesti si italiene dar si renumite le bomboane Bucuria sau
delicatese din pasta de mandorla.
Toto la
capitolul atractii si concerte sustinute de: Proconsul, Analia Selis,
Pasarea Colibri, Ovidiu Lipan Tandarica impreuna cu Marius Mihalache.
Tentativa
de a realiza cel mai lung lant de pizza din lume – 550 metri, va fi
pusa in scena de Jerry's Pizza, impreuna cu ketchup-ul ...
Hellmann's
pentru o pizza cu un gust savuros. La realizarea resorcului vor
contribui: faina Titan, sosul de rosuu Barilla, mozzarella Indlacto
Mures, ulei de masline extravirgin – Costa d'Oro, sunca Augusta de
la Scandia, iar din partea de securitatea alimentara se ocupa Fino.
Gasda
evenimentului va fi Soni, de la restaurantul Papa la Soni, care
impreuna cu alti bucatari, va prezenta publicului o parte din
secretele succesului in bucatarie. Cei prezenti la eveniment se vor
bucura de degustari de produse, cursuri de asociere a vinului si a
berii cu mancarea, concursuri, tombola cu electrocasnice de la
Kenwood, tefal, Frake. Responsabil cu berea este Ciuc Premium – din
apa pura de Premim este un brand al companiei Heineken Romania. Vino
sa sarbatoresti prietenia autentica alaturi de Ciuc Premium!
In
cadrul evenimentului Bucharest Food festival, Scandia Sibiu va
astepta cu cea mai mare ciorba de burta, preparata dupa o reteta
traditionala, o ciorba de care se vor bucura, gratuit, peste 4000 de
vizitatori. Pe durata evenimentului Scandia Sibiu va pregati pentru
publicul vizitator, mancare din gama „Traditii”, punand astfel in
valoare bucataria romaneasca traditionala. Gama „Traditii”
cuprinde produse prelucrate manual, din ingrediente alese cu grija,
de cea mai buna calitate: ciroba de burta, Ciroba de pui, Ciorba de
vacuta, Costita afumata cu mancare de fasole boabe si multe alte
produse pe care va invitam sa le descoperiti in cadrul evenimentului.
pentru o pizza cu un gust savuros. La realizarea resorcului vor
contribui: faina Titan, sosul de rosuu Barilla, mozzarella Indlacto
Mures, ulei de masline extravirgin – Costa d'Oro, sunca Augusta de
la Scandia, iar din partea de securitatea alimentara se ocupa Fino.
Gasda
evenimentului va fi Soni, de la restaurantul Papa la Soni, care
impreuna cu alti bucatari, va prezenta publicului o parte din
secretele succesului in bucatarie. Cei prezenti la eveniment se vor
bucura de degustari de produse, cursuri de asociere a vinului si a
berii cu mancarea, concursuri, tombola cu electrocasnice de la
Kenwood, tefal, Frake. Responsabil cu berea este Ciuc Premium – din
apa pura de Premim este un brand al companiei Heineken Romania. Vino
sa sarbatoresti prietenia autentica alaturi de Ciuc Premium!
In
cadrul evenimentului Bucharest Food festival, Scandia Sibiu va
astepta cu cea mai mare ciorba de burta, preparata dupa o reteta
traditionala, o ciorba de care se vor bucura, gratuit, peste 4000 de
vizitatori. Pe durata evenimentului Scandia Sibiu va pregati pentru
publicul vizitator, mancare din gama „Traditii”, punand astfel in
valoare bucataria romaneasca traditionala. Gama „Traditii”
cuprinde produse prelucrate manual, din ingrediente alese cu grija,
de cea mai buna calitate: ciroba de burta, Ciroba de pui, Ciorba de
vacuta, Costita afumata cu mancare de fasole boabe si multe alte
produse pe care va invitam sa le descoperiti in cadrul evenimentului.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe