Bucharest Food Festival Octombrie 2009

(0)
admin postat de


 




In

perioada 1 – 4 octombrie in Parcul Uniii se va desfasura cea de-a

3-a editie a Bucharest Food Festival. La primele doua editii au fost

prezente peste 35.000 de persoane, care s-au bucurat de cultura

gastronomica a orasului. La evenimentul cu numarul trei asteptam

peste 20.000 de vizitatori, atat bucuresteni cat si turisti aflati in

Capitala.

Punctele

de atractie au fost gandite astefel inca sa acopere cele mai diverse

gusturi. Vor fi prezente 10 restaurante cu specific diferit

frantuzesc - Grandeur, libanez – Tripoli, muntesc – Casa

Cristina, chinezesc – Asia, voiedoval – Crama Domneasca,

unguresc/ ardelenesc – Papa la Soni, romanesc, germna si pescares

- La Mircea Macelaru, peruan – Concept Catering. Vor fi prezenti

peste 60 de producatori din Franta, Italia, Republica Moldova,

Ungaria. Dintre produsele expuse se remarca cele eclogice din carne

de vita, oaie si porc, vinul ecologic , magiunul de prune fara zahar,

foarte apreciat de nutritionisti, branzeturile de capra romanesti,

frantuzesti si italiene dar si renumite le bomboane Bucuria sau

delicatese din pasta de mandorla.

Toto la

capitolul atractii si concerte sustinute de: Proconsul, Analia Selis,

Pasarea Colibri, Ovidiu Lipan Tandarica impreuna cu Marius Mihalache.

Tentativa

de a realiza cel mai lung lant de pizza din lume – 550 metri, va fi

pusa in scena de Jerry's Pizza, impreuna cu ketchup-ul ...
Hellmann's

pentru o pizza cu un gust savuros. La realizarea resorcului vor

contribui: faina Titan, sosul de rosuu Barilla, mozzarella Indlacto

Mures, ulei de masline extravirgin – Costa d'Oro, sunca Augusta de

la Scandia, iar din partea de securitatea alimentara se ocupa Fino.

Gasda

evenimentului va fi Soni, de la restaurantul Papa la Soni, care

impreuna cu alti bucatari, va prezenta publicului o parte din

secretele succesului in bucatarie. Cei prezenti la eveniment se vor

bucura de degustari de produse, cursuri de asociere a vinului si a

berii cu mancarea, concursuri, tombola cu electrocasnice de la

Kenwood, tefal, Frake. Responsabil cu berea este Ciuc Premium – din

apa pura de Premim este un brand al companiei Heineken Romania. Vino

sa sarbatoresti prietenia autentica alaturi de Ciuc Premium!

In

cadrul evenimentului Bucharest Food festival, Scandia Sibiu va

astepta cu cea mai mare ciorba de burta, preparata dupa o reteta

traditionala, o ciorba de care se vor bucura, gratuit, peste 4000 de

vizitatori. Pe durata evenimentului Scandia Sibiu va pregati pentru

publicul vizitator, mancare din gama „Traditii”, punand astfel in

valoare bucataria romaneasca traditionala. Gama „Traditii”

cuprinde produse prelucrate manual, din ingrediente alese cu grija,

de cea mai buna calitate: ciroba de burta, Ciroba de pui, Ciorba de

vacuta, Costita afumata cu mancare de fasole boabe si multe alte

produse pe care va invitam sa le descoperiti in cadrul evenimentului.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite