Campionatul International de Gatit in Aer Liber

(0)
admin postat de






  Acest

eveniment se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor. In

competitie se poate inscrie orice persoana dornica sa-si etaleze

calitatile de bucatar, indiferent de studii sau pregatire

profesionala.






Acest

eveniment se desfasoara pe parcursul a trei zile, in care se vor

desfasura evenimente gastronomice astfel:

„Duelul

Maestrilor” in cadrul caruia un maestru bucatar si un membru media

se intrec in arta culinara, iar in cadrul acestuia se vor confrunta

Ioan Florescu

(Maestrul in Arta

Culinara, membru al Echipei olimpice de Bucatari a Romaniei), si

Jerome Duport (editor

revista).








„Cupa

Choco Art Silvian” care va fi decernata de catre Silviu Miron,

singurul profesionist roman membru in Uniunea Internationala a

Patiserilor, Cofetarilor si Preparatorilor de Inghetata.






„Consursul

Pestisorul de Aur” inscrierile pentru acest concurs vor incepe pe

data de 8 mai si continua pana sambata 9 mai . Aceasta competitie

consta in redactarea unei retete pentru un produs culinar aplicabil

in restaurantele cu specific pescaresc.






„Competitia

de Alimente Conservate Naturale” se adreseaza gospodarilor dornici

sa-si etaleze calitatile de specialisti in alimente conservate pentru

iarna. Alaturi de produsele alimentare conservate, concurentul va

expune si reteta prin care acestea au fost realizate.






„Demo

Stefan Bercea” va realiza o demonstratie ...
gastronomica in fata

publicului spectator.






„Demo

Jakob Hausmann” celebrul maestru de origine elvetiana va oferi

pentru publicului spectator un show culinar in direct la eveniment.






„Cupa

Radu Anton Roman” in memoria scriitorului Radu Anton Roman, aceasta

cupa va fi inmanata concurentului care va realiza cel mai reusit

produs culinar traditional romanesc.






„Campionatul

National de Mancat Mititei” concursul se adreseaza publicului

spectator prezent la eveniment.






„Wine

Tasting cu Sergiu Nedelea” va prezenta pe scena o parte din tainele

maeseriei de somelier.






„Demo

Horia Varlan – Meniul Crizei” va fi prezentata Meniul Crizei ,

care este o alternativa viabila pentru masa romanilor in vremuri de

criza.






„Demo

Dragos Bercea” Laba de urs pregatita dupa reteta stiuta numai de

bucatarii de la Cabana Vanatorilor din Predeal!






„Tortul

Europei” de ziua Europei, pe 9 mai, se va degusta Tortul Europei,

opera care va fi realizata si prezentata de Maestrul Silviu Miron.






Sunteti

asteptati cu drag!







Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite