Campionatul International de Gatit in Aer Liber

Organizatorii evenimentului culinar
Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (ACEEA) organizeaza in perioada 7 – 9 mai, in Piata Constitutiei, Cupa Etapei Bucuresti a Campionatului International de Gatit in Aer Liber 2010.
Campionatul International de Gatit in Aer Liber se afla la cea de-a IV-a editie.
Aceasta competitie gastronomica din Romania este certificata si inregistrata in programul international al WACS (Word Association of Chefs Societies). Organizatorii garanteaza un show culinar
Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului, organizatorii garanteaza un show culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati de un juriu international de maestri!
Campionatul International de Gatit in Aer Liber este un eveniment tip competitie, fiind organizat la nivel international.
Anual, competitia este structurata pe 2 etape: Etapa Bucuresti si Etapa Cluj-Napoca.

Grupele Competitiei
Fiecare etapa are doua grupe: 1.Grupa Profesionisti; 2.Grupa Amatori
Programul competitiei
Deschiderea oficiala vineri, 7 mai, orele 11.00
Vineri – 7 mai 2010: Clasa Preparate Culinare Reci
Sectiunea A: Hrana Rece, Platouri Festive
Sectiunea B: Dulciuri si Patiserie
Sectiunea C: Creatie
Sectiunea D: Meniu Alternativ
Sambata - Clasa Gatit in Aer Liber
Sectiunea E: Ceaun
Sectiunea F: Plita
Sectiunea G: Gratar
Sectiunea H: Creatie
Conditiile de participare
Competitia se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor. Pentru inscrierea in competitie la Grupa Amatori nu se cere dovada studiilor de specialitate. Inscrierea in competitie a concurentilor nu este conditionata de varsta sau pregatire profesionala. in competitie se pot inscrie atat persoane fizice, cat si persoane juridice, iar concurentii se pot inscrie individual sau in echipe (maxim 3 persoane). Cantitatea minima de hrana preparata si prezentata in fata comisiilor de evaluare
este de 10 portii la fiecare sectiune din concurs. Ultima data pentru inscrieri este cu 7 zile inaintea competitiei, taxa de inscriere in competitie este de 50 lei/sectiune.

Tari participante
La competitia bucuresteneana si-au anuntat prezenta mari maestri in arta culinara din: Cehia, Canada, Turcia, Franta, Elvetia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel, Cipru si Romania, oaspete de onoare fiind MIROSLAV KUBEC, directorul continental al WACS (Word Association of Chefs Societies).

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial www.campionatdegatit.ro

Alte articole inrudite Campionatul internatinal de gatit in aer liber, 7-9 mai 2010

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Retete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Supa crema de dovlecei si rosii

Supa crema de dovlecei si rosii

• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa

Supa crema de dovlecei si rosii
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura cu capsuni
1
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Frunze de vita oparite
2
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Mici ca la Buzau
3
Mancaruri cu carne

Mici ca la Buzau

Nu stiu cum ar arata 1Mai fara mici, iar cei mai deliciosi mititei sunt cei de la Buzau. De oriunde ai fi, cu aceasta reteta...

Mici ca la Buzau
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
4
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Ficat de curcan cu ceapa
5
Mancaruri cu carne

Ficat de curcan cu ceapa

Ficatul de curcan cu ceapa este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta reteta cu ficatei aveti nevoie de ficat de curcan,...

Ficat de curcan cu ceapa
Parteneri
Chec de ciocolata si menta
Bucataras.RO

Chec de ciocolata si menta

Chec After Eight...un desert senzational, va invit cu drag! Un chec minunat, dens, umed, o explozie de menta si ciocolata pe...

Chec de ciocolata si menta
Compot de visine pentru iarna
Gustos.RO

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Prajitura turnata cu branza si visine
ReteteCulinare.RO

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate